Tiny minimums.
No maximums.
Tiny minimums
Instant quotes
Instant quotes.
Change region
Changes currency
close
Hey, we think you are from United States (US) and we don't ship to United States (US) right now. Are you in another country? Change region

Our webshop is closed. We are exploring new opportunities and will be back soon with exciting updates.

HÄR FÅR DU HELA PAKETET

Exklusiva förpackningar

Vi gillar din våghalsiga idé. Och stora drömmar, de dröms riktigt bra med oss. Tillsammans skapar vi exklusiv och genomtänkt förpackning som stärker ditt varumärke och ökar din produkts värde.

Tänk förpackningen som din produkts reklamyta och plats för uttryck. Och när förpackningens potential utnyttjas till fullo ser vi ökad försäljning, bättre marginaler och viktigast av allt – mervärde för kunden i form av en solid upplevelse av ditt varumärke.

Vi vet att en välkomponerad förpackning med snygg efterbehandling hjälper din produkt att sticka ut på hyllan såväl som i e-handeln. Men nu är vi väldigt nyfikna. Vad har du för idé?


FÖR DIG MED ETT STORT BUDSKAP

Storformatstryck

Vi erbjuder ett brett sortiment av storformatstryck! Allt från affischer, skyltar, banderoller, vepor, dekaler och fototapet. Ja, allt du kan tänkas behöva när du kommunicerar stort både inom- och utomhus!

Välj och vraka mellan olika produkter, material och efterbehandling. Och det bästa av allt: vi tillverkar ditt storformatstryck i exakt de mått du önskar. Det kan handla om en butiksskylt, fasadvepa, banderoll till fest eller reklamaffischer. You name it. Vi har ett alternativ för dig.

Mycket reklamyta för pengarna!


TRYCK BÄTTRE OCH SNABBARE MED OSS

Trycksaker

Trycksaker är din go-to produkt när du vill informera, kommunicera eller övertyga. Det kan handla om en informationsbroschyr inför ett vernissage, proffsiga visitkort till företaget eller en reklamflyer med ett starkt budskap som ska påverka. Du väljer helt själv och vi hjälper dig mer än gärna att hitta det formatet som passar dig.

Vårt recept för att säkra högsta kvalitet och samtidigt förbli snabba på allt inom tryck är en modern maskinpark och smarta system. Givetvis löser vi även efterbehandling på din trycksak så du får till den detaljen som hjälper ditt budskap fastna. Alltid till ett schysst pris.

Vi har 30 års erfarenhet av tryck. Med din idé och vår erfarenhet skapar vi trycksaker av högsta kvalitet.


Tryck egna kläder med oss

Kläder med tryck

Dags att kitta upp med egentryckta kläder! Vi kan producera kläder i alla kategorier med din design och logotyp. Oavsett om du behöver en mössa med tryck eller arbetskläder till jobbet har vi lösningen. Vi trycker och broderar efter ditt behov!

För oss är det extra viktigt att kläderna faktiskt är snygga och sitter bra! Det är ett enkelt sätt att få företagskläder med tryck att hamna längst fram i garderoben. Vi tänker modernt och vårt sortiment är noga utvalt.

Allt från en mer traditionell passform till dig som föredrar en mer avslappnad stil.Vi hjälper dig hitta rätt!


PROFILERA MERA

Profilprodukter & presentreklam

Vi hjälper dig med presentreklam som syns och uppskattas.

I vårt breda sortiment av profilprodukter hittar du allt från muggar med tryck till nyckelband med helt egen design. Att lämna ifrån sig en loggad produkt ökar intresset för ditt varumärke och stärker relationen med din kund.

Självklart hjälper vi dig med kreativa idéer på produkter som sticker ut i mängden. Ett hett tips är att kombinera profilprodukter med våra förpackningar för att skapa ett komplett och helt skräddarsytt giveaway-kit.

Hi there,

We work hard to make it easy to create and design beautiful custom packaging on mobile devices. But until then you might prefer a larger screen.

Reassume later

Leave us your email and we’ll send a design link directly to your inbox.

Choose your type of box, size and quantity and start designing.

Choose box
Choose Your Box
Select Material:
Quantity
Select Quantity

Quantity Selected

Price ex. VAT

120 pcs
-0%0
Please complete product configuration first.
(0) Items in your Cart

No products in the cart.

Don't forget your shopping bag items.
Select size
All our products are customizable. Contact us for a custom quote.

Classic Product Box