Tiny minimums. No maximums.
Instant quotes
Tiny minimums
Instant quotes
Design online
close
Hey, we think you are from United States (US) and we don't ship to United States (US) right now. Are you in another country? Change region
Din smarta lösning för trycksaker

Print On-Demand

Lås inte upp dig med stora volymer och fysisk lagerhållning. Välj vår molnlösning Print On-Demand. Kallas ofta även behovstryck eller beställtryck.

Det gamla tankesättet är att den mest ekonomiska förpackningen eller trycksaken är den som produceras i stora volymer och lagerhålls på ett fysiskt lager.

Vi håller inte med alls.

Den mest ekonomiska trycksaken är den som inte produceras alls.

Vi gillar flexibilitet.

Den gamla skolans hantering med så höga volymer som möjligt sätter många företagare i en knepig sits. Det blir svårt att snabbt ställa om och binder upp kapital som annars gjort god nytta i verksamheten. Men det finns bra tryck- och förpackningslösningar och vår heter Inka.

På Ink n Art har vi satt upp ett användarvänligt on-demand system för dina skräddarsydda tryck och förpackningar – Inka. Här beställer du bara det du behöver. Och design går att justera när som helst.

Genom att inte trycka allt direkt får du möjlighet att anpassa dina förpackningar som du vill. När du vill. Vi har sett – inte minst det senaste året – att företags möjligheter att ställa om blivit allt viktigare. On-demand förpackning och print är ett smart alternativ som gör dig mer flexibel och snabbt på tårna när du måste agera.

Vad är fördelarna?

1. Sluta lagerhålla och börja trend-kolla.

Genom att bara beställa den volym du faktiskt behöver och lagrar resten i molnet kan du fokusera mer på kund. Det gäller att vara agil när efterfrågan förändras.

Med 100 000 färdigtryckta ex förpackningar eller flyers på ett lager blir det svårt att ha örat mot marken och snabbt tänka nytt.

Är fysisk lagerhållning hållbart när vi kan göra det online? Ur miljösynpunkt blir det allt svårare att försvara fysisk lagerhållning. Papper är ett levande material och tryckta produkter behöver förvaras i ett anpassat klimat för att hålla kvaliteten. Det är en energikrävande process som också kostar pengar. Det tar vi bort ur ekvationen när du går över till att hantera förpackningar on-demand.

Nu slipper du binda upp stora mängder kapital i maxade tryck- och förpackningsvolymer.

Tänk framtid, tänk on-demand.

2. Trycksaker utan bäst före-datum.

On-demand öppnar möjligheten för kampanj-unika, ständigt förbättrade och dagsaktuella trycksaker som inte passerar sitt bäst före-datum. Med oss ändrar du din design när du vill. Som du vill.

Det kan gälla enkla problem som att en innehållsförteckning behöver uppdateras eller att du vill göra förändringar på text och bild som trycks på förpackningen, visitkortet eller broschyren.

Här ser behovet olika ut beroende vilken bransch du är verksam i. Förpackar du exempelvis livsmedel är det extra noga att information om vikt och ingredienser är tydligt. Där även mindre förändringar i produkten kan innebära att stora volymer förpackning slängs. Det tjänar ingen på.

Med on-demand minimerar du riskerna för ett stort slöseri av både pengar och naturresurser.

3. Egen webshop

Spara tid, plats och och pengar med Inka. Vår egen lösning för print on-demand här på Ink n Art. Det kan låta som något krångligt – men det är faktiskt tvärtom. Det är ett verktyg som förenklar för dig som hanterar breda inköp. Vi sätter upp en unik webbshop med dina skräddarsydda produkter. Nu snackar vi print on demand.

Såhär går det till:

Steg A: Meddela vilka produkter du vill förenkla inköp av.

Steg B: Vi skapar din shop.

Steg C: Klart! Du och dina kollegor kan enkelt beställa era trycksaker när som helst. Varsomhelst

Vi har rätt paket för dig!

Perfekt för småföretagare och start-ups med få produkter i samma kategori.
Lämpar sig för medelstora bolag med fler användare och större produktkatalog.
Bli kung i produktdjungeln. Passar större bolag som behöver få god struktur bland produkter och kategorier.

Kontakta oss

Print On-Demand
RASMUS HAMMARSTRAND
rasmus@inknart.com | +46 31-788 31 73
Print On-Demand
ERIK SVENSSON
erik@inknart.com | +46 31- 788 31 79
Print On-Demand
JESPER HAMMARSTRAND
jesper@inknart.com | +46 31-788 31 70

Börja förpacka smartare.

Boka demo

Hi there,

We work hard to make it easy to create and design beautiful custom packaging on mobile devices. But until then you might prefer a larger screen.

Reassume later

Leave us your email and we’ll send a design link directly to your inbox.

Choose your type of box, size and quantity and start designing.

Choose box
Choose Your Box
Select Material:
Quantity
Select Quantity

Quantity Selected

Price ex. VAT

120 pcs
-0%0
Please complete product configuration first.
(0) Items in your Cart

No products in the cart.

Don't forget your shopping bag items.
Select size
All our products are customizable. Contact us for a custom quote.

Classic Product Box